Heilpraktiker Chirotherapie Eising  |  Wemeltje Eising  |  0598 – 390322  |  wpractie@gmail.com

Prestatiecodes

Op deze pagina is te zien welke type behandelvormen er worden toegepast in deze praktijk.

De omschrijving en de prestatie code staan vermeld op de behandelfacturen, die de cliënt zelf declareert bij zijn of haar zorgverzekeraar.

 

Klassieke Homeopathie 24200

Een homeopaat werkt volgens het gedachtegoed (of in navolging) van Samuel Hahnemann. Homeopathie werkt met stoffen die een genezende werking hebben op het lichaam van de cliënt. Deze genezende werking wordt veelal empirisch getest per cliënt alvorens deze volledig wordt toegepast. Een homeopaat behandelt klachten die in eerste instantie te maken hebben met het menselijk lichaam.

Natuurgeneeskundige therapie 24005

Bij complementaire geneeskunde wordt het uitgangspunt gehanteerd, dat klachten en ziekten het gevolg zijn van blokkades waardoor afvalstoffen zich in ons lichaam ophopen en zo hun schadelijke werk doen. Als natuurgeneeskundige therapeut help je de blokkades weg te nemen. Er wordt gebruikt gemaakt van methoden en middelen die de natuur ons biedt. Daarbij kun je denken aan extracten van planten en kruiden, diepe ontspanningsmassage in combinatie met therapie die gericht is op specifieke voeding.