Ze geniet weer van haar eigen kookkunsten - Heilpraktiker Chirotherapie Eising

Heilpraktiker Chirotherapie Eising  |  Wemeltje Eising  |  0598 – 390322  |  wpractie@gmail.com

Ervaringen

Ze geniet weer van haar eigen kookkunsten

Uitgebreid koken, het liefst voor een groot gezelschap: je kon Mariska niet blijer krijgen. Tot twee jaar geleden. De problemen rond haar echtscheiding veroorzaakten veel stress. En juist door die stress waren haar maagklachten ontstaan. Koken bleek ineens een stuk minder leuk wanneer je veel maagpijn en last van brandend maagzuur en zure oprispingen hebt. Ondanks dat het leven Mariska inmiddels weer toelacht, ze heeft sinds kort weer een nieuwe relatie, zijn haar maagklachten nog steeds niet verleden tijd.

Brandende maag

De klachten waren het ergst wanneer ze net gegeten had en als ze in bed lag. Na het eten was er die brandende pijn achter haar borstbeen. Ze was vaak misselijk en of boerde zuur eten of drinken op. Soms tot in haar keel of mond. In bed, of wanneer ze zich bukte, kwam het eten ook vrij snel weer omhoog en daarom sliep ze tegenwoordig altijd met een extra kussen onder haar hoofd.

 

Maagklachten

De huisarts had haar ook niet veel verder kunnen helpen. Onderzoeken wezen uit dat er geen sprake was van een (beginnende) maagzweer, een infectie, voedselintolerantie of een andere aandoening en verder was er weinig aan te merken op haar leefstijl: ze rookte niet, dronk zelden alcohol, had een gezond gewicht en wandelde dagelijks flinke stukken met haar hond, dus beweging kreeg ze ook genoeg. Nu de scheiding helemaal was afgehandeld en ze haar draai weer gevonden had, was er van stress ook geen sprake meer. Het enige wat, afgezien van de maagklachten, nog niet zo goed ging, was het slapen. Door haar maagklachten en zuurbranden sliep Mariska niet altijd even goed.

 

Zelfherstellend vermogen

Na een zoektocht op internet kwam Mariska op mijn website terecht. Ze vertelde me later dat het feit dat ik het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreek, haar meteen aansprak. Ze nam meteen contact op om een afspraak te maken.

 

Onderzoek wervelkolom

Na een uitgebreid intakegesprek start ik altijd met het onderzoeken van de wervelkolom. Omdat alle zenuwen vanaf je hersenen via de wervelkolom op de hoogte van de organen het lichaam inlopen, kan ik veel aan de wervelkolom aflezen. Wanneer een wervelkolom helemaal in balans is, en er dus geen blokkades zijn, kan de energie vrij stromen en werken je organen naar behoren. Bij Mariska was er echter een blokkade bij haar zesde en twaalfde borstwervel geconstateerd.

 

Elektroaccupuntuur

Met behulp van elektroacupunctuur en speciaal voor Mariska samengestelde homeopathie, die haar zelfherstellend vermogen stimuleren en ondersteunen, heb ik haar wervelkolom weer in balans gebracht. Tijdens de behandeling besteedde ik sowieso aandacht aan het verminderen van eventuele ontstekingen aan de maagwand of slokdarm. Een gevoel van een brandende maag nam ik daarbij mee. Evenals de enzymafgifte van de maagwand, zodat de vertering optimaal wordt ondersteund.

 

Lees hier meer over maagproblemen

Lees hier meer over spijsverteringsproblemen

Deel dit bericht