Heilpraktiker Chirotherapie Eising | de ervaring van Natasja Dekker

Heilpraktiker Chirotherapie Eising  |  Wemeltje Eising  |  0598 – 390322  |  wpractie@gmail.com

Ervaringen

Natasja Dekker

‘Ik heb al jaren last van mijn darmen. Ik vermoedde eerst dat het aan mijn voeding lag. Ik heb zelfs een tijdlang een voedingsdagboek bijgehouden, maar ik kon er geen patroon in ontdekken.’

De ervaring van Natasja Dekker

Ik kreeg bij binnenkomst meteen een kopje thee van Wemeltje. Eigenlijk voelde het direct vertrouwd; net of ik haar al jaren kende. Ik had er dan ook helemaal geen moeite mee om mijn klachten met haar te bespreken. Praten over mijn darmen en de narigheid die ik daardoor ondervind, doe ik niet met iedereen. Het is natuurlijk niet het meest frisse onderwerp.

Al jaren last
Ik heb al jaren last van mijn darmen. Diarree en obstipatie wisselen elkaar af. Ik vermoedde eerst dat het aan mijn voeding lag, ik heb zelfs een tijdlang een voedingsdagboek bijgehouden, maar ik kon er geen patroon in ontdekken. Diverse bezoekjes aan de huisarts leverden ook niet het gewenste resultaat op. Zelfs mijn huid begon op een gegeven moment op te spelen. Was die voorheen altijd mooi glad en zacht, de laatste tijd heb ik regelmatig ruwe, rode plekken die erg kunnen jeuken. In mijn zoektocht naar een oplossing stuitte ik op Wemeltjes website. Wat ik daar las, sprak me erg aan en ik heb een afspraak gemaakt.

Geblokkeerde wervels
Ik heb eerst uitgebreid mijn verhaal gedaan. Wemeltje legde me uit dat ze voor een goede diagnose eerst mijn wervelkolom ging onderzoeken. Dat klinkt bijzonder: ik kwam immers met buikklachten, maar Wemeltje legde me uit dat ze bij ziekte en aandoeningen eerst naar de wervelkolom kijkt. Als er wervels geblokkeerd zijn, kun je klachten op heel andere plaatsen in je lichaam krijgen. In mijn geval bleken geblokkeerde wervels rond mijn taille de boosdoeners te zijn. Ook al heb ik nooit last van mijn rug gehad, hij was hooguit een beetje stijf, bleek daardoor de doorbloeding van mijn darmen niet optimaal te zijn.

Behandeling
De behandeling bestond uit het ontspannen van mijn lichaam met behulp van elektro-acupunctuur. Ik zag er een beetje tegenop, maar het was absoluut pijnloos én heel ontspannend. Op deze manier werden ook de wervels gedeblokkeerd, wat nog weer eens ondersteund werd met homeopathie en manipulatie. Verder kreeg ik voedingstips die helpen bij een gezonde darmflora en enzymhuishouding.

In balans
Ik ben er erg blij mee. Mijn darmen én mijn huid zijn weer helemaal in balans. Zelfs mijn aambeien, een gevolg van de obstipatie, zijn verdwenen. Ik kan weer afspraken plannen en hoef niet meer bang te zijn dat ik ze op het laatste moment moet afzeggen omdat ik om de haverklap naar het toilet moet of kromloop van de pijn omdat ik al dagen geen ontlasting heb gehad. Ik voel me beter dan ooit!

Deel dit bericht