Heilpraktiker Chirotherapie Eising  |  Wemeltje Eising  |  0598 – 390322  |  info@wemeltje.nl

Over ons

Heilpraktiker Chirotherapie Eising

De praktijk Heilpraktiker Chirotherapie Eising staat voor een resultaat gerichte aanpak van lichamelijke klachten. Hierbij staat een persoonlijke benadering en ‘in alle rust behandelen’ voorop. De wervelkolom staat centraal om een breed scala aan lichamelijke klachten te verhelpen. De oorzaak van de lichamelijke klacht wordt benaderd met behulp van zachte energetische technieken, waarbij ontspanning wordt gecreëerd vanuit het lichaam zelf. Verder is het verloop van de behandelingen resultaatgericht.

Over mij

Mijn naam is Wemeltje Eising en ik ben Heilpraktiker. Je kunt veel aflezen uit je rug. Hippocrates zei het duizenden jaren geleden al: ‘When in sickness, look to the spine first’, oftewel: bij ziekte kijk je als eerste naar de wervelkolom. De darmen, longen, huid, het hormonale en lymfesysteem werken heel nauw met elkaar samen. Van de rug kun je aflezen welk gebied de meeste ondersteuning nodig heeft. Het gros van de mensen dat zich met pijn bij mij meldt, heeft al van alles geprobeerd. Na 1 of 2 behandelingen zeggen de meesten: ‘Had ik dit maar eerder gedaan!’

Persoonlijke benadering

Verschillende soorten pijnen zijn in de praktijk vaak goed te verhelpen. Ik start altijd met een uitgebreid intakegesprek, waarin onder meer het unieke verhaal van iemands medische verleden wordt besproken én een goede analyse van de wervelkolom.

In alle rust behandelen

Tijdens een behandeling worden de organen qua functie hersteld door het energie- of meridianensysteem in balans te brengen. Dit ervaar je zelf tijdens de behandeling als gevoelige drukpunten / triggerpoints langs de wervelkolom die je waarschijnlijk alleen maar voelt wanneer er specifiek op gedrukt wordt. Het energiesysteem breng ik weer in balans met behulp van elektro-acupunctuur, wat zorgt voor de nodige ontspanning. De organen zelf ondersteun ik vaak met homeopathie of bioresonantie, die heel zorgvuldig per persoon wordt uitgezocht. Er is geen haast, en de behandeling vindt in alle rust plaats.

Opleidingen

Ik heb de volgende opleidingen gevolgd:

  • Heilpraktiker 1999 (Hetzwege)
  • Caduceus 2003 (Lieveren)
  • Food & Business (Hanze Hogeschool Groningen) 1996